Leidschendam - Voorburg

Flexibility Uitzendbureau Leidschendam - Voorburg

Flexibility Uitzendbureau Leidschendam - Voorburg op google maps


Welkom bij Flexibility Uitzendbureau Leidschendam-Voorburg. Ik ben een gedreven recruiter met ruim 21 jaar ervaring in de branche arbeidsbemiddeling; zowel in lijnmanagement, verkoop als werving en selectie. Begin 2010 heb ik de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap bij Flexibility. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een enthousiaste aanpak, uitgebreide intakegesprekken, complete profielschetsen en gedegen referentiechecks. Hierdoor ben ik goed in staat zowel flexibele als vaste talenten te selecteren die passen bij de cultuur van mijn opdrachtgevers. Flexibility Uitzendbureau Leidschendam-Voorburg staat garant voor kwaliteit, duidelijkheid en betrokkenheid.


Blijf op de hoogte!

Bent u werkgever en wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Flexibility Leidschendam-Voorburg.

Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.


Bekijk 2 vacatures van Flexibility Uitzendbureau Leidschendam - Voorburg

Vacatures van Flexibility Uitzendbureau Leidschendam - Voorburg

  • Jr. Commercieel Administratief Medewerker Binnendienst afdeling Inkoop (32 uur)


    Waddinxveen|MBO|32 uur per week 21-11-2017

    Onze opdrachtgever maakt deel uit van een internationaal opererende organisatie in het vermarkten van groenten, fruit, exoten en bloemen aan supermarktketens wereldwijd. Het moederbedrijf is gevestigd in België en heeft dochterondernemingen over de hele wereld.  Ter ondersteuning van de verkoopafdeling Exoten/Biologisch zijn we per direct...

  • Teamleider Logistiek (AGF)


    Waddinxveen|€2400-2700|MBO|40 uur per week 21-11-2017

    Voor onze trouwe opdrachtgever, een intenationale speler in de AGF branche, zijn wij per direct op zoek naar een teamleider logistiek voor de ompaktafel. Als teamleider zorg jij ervoor dat de productieorders voor het verpakken en sorteren van groenten en fruit dagelijks op tijd met de juiste kwaliteitseisen gereed zijn. Jouw team bestaat uit...


Vacatures in de buurt van "Leidschendam"

Nieuws van Flexibility Uitzendbureau Leidschendam - Voorburg

Artikel Flexlife MagazineArtikel Franchise+