Servicekantoor

Flexibility Uitzendbureau Servicekantoor

076 - 54 82 111
Recruitment

Recruitment

076-5482111

Flexibility Uitzendbureau Servicekantoor

Flexibility Uitzendbureau Servicekantoor op google maps


Start een eigen uitzendbureau en word een succesvol ondernemer met Flexibility! Met meer dan 100 vestigingen zijn wij het eerste en grootste virtuele uitzendbureau van Nederland. Flexibility is sinds 2006 actief en is de snelst groeiende franchise organisatie binnen de uitzendbranche.

Flexibility biedt jou de mogelijkheid om vrij te ondernemen, met het gemak van een professionele organisatie en een backoffice dat altijd voor jou klaar staat.

Bij Flexibility kan je een eigen uitzendbureau starten onder één van onze 6 labels. Onder dit label start je je eigen vestiging, binnen je eigen exclusieve postcodegebied. Heb jij de wil om te winnen en sta je achter onze slogan The sky is not the limit? Sluit je dan nu aan bij ons enthousiaste team!

Bel voor meer informatie naar 076-5482111 en vraag naar ons recruitment team.


Vacatures van Flexibility Uitzendbureau Servicekantoor

Deze vestiging heeft momenteel geen open vacatures

Nieuws van Flexibility Uitzendbureau Servicekantoor

Wij zijn super trots op onze Flexlife Magazine en ons succesvolle formule binnen de arbeidsbemiddeling. Via ons magazine willen we u namelijk onze route laten zien die wij tot nu toe hebben afgelegd. Want in plaats van bezuinigingen, herstructureren of uitsluitend vast personeel, staan wij voor meer flexibel personeel. Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Als eerste en grootste virtuele Uitzendorganisatie volgt de Flexibility Groep de veranderingen en trends binnen de arbeidsmarkt op de voet. Wij zien het als een uitdaging om deze om te zetten in een positieve ontwikkeling.

Ook graag starten als ondernemer binnen de arbeidsbemiddeling? Graag nodigen wij u uit voor onze open avond!

Wanneer u aanwezig wilt zijn ontvangen wij hier graag een aanmelding voor, zodat wij op de hoogte zijn van uw komst!

Check nu ons nieuwe magazine!

Aanmelden kan via: openavond@flexibility.nl voor meer informatie kunt u bellen met Christian Venus (076-5482111).