Alkmaar

Flexibility Alkmaar

Flexibility Alkmaar op google maps


Uitzendbureau Flexibility Alkmaar uw arbeidsbemiddelaar in de regio op het gebied van werving & selectie, detachering, payrolling en bemiddeling. 

Wij zijn een modern uitzendbureau dat zich onderscheidt door zijn professionele en complete aanpak voor zijn opdrachtgevers. Voor kandidaten biedt uitzendbureau Flexibility Alkmaar optimale ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Flexibility Alkmaar is ABU-lid en ISO-gecertificeerd.

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Heeft u te maken met structurele onderbezetting of tijdelijke uitval? De kandidaten van uitzendbureau Flexibility Alkmaar zijn snel en op flexibele basis inzetbaar.

Samen met u realiseert uitzendbureau Flexibility Alkmaar de perfecte match. Flexibility Alkmaar doet standaard bij elke bemiddeling een uitgebreid referentieonderzoek en een uitgebreid selectie-interview. Alleen de écht geschikte kandidaten worden voorgesteld!

Naast werving & selectie en uitzenden bieden wij ook een aantrekkelijke payrollservice, waarmee u de flexibiliteit van uitzenden behoudt voor kandidaten die u zelf heeft geworven.

Mark Dingerdis van Flexibility Alkmaar heeft een achtergrond als ondernemer en beschikt over een groot netwerk van organisaties, ondernemingen en ondernemers. Dus voor elke ondernemer de juiste kandidaat en voor elke kandidaat de juiste baan!

 

Ben jij op zoek naar een baan? Voor tijdelijk of vast? Flexibility Alkmaar heeft vacatures op het gebied van: Office,  ICT, marketing & sales, financieel, administratief, accountancy, HR, communicatie industrie, zorg en techniek.

Flexibility Alkmaar heeft een uitgebreid netwerk en heeft vacatures in diverse branches. De vacatures liggen doorgaans op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Heb je vragen of wens je meer informatie? Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen: alkmaar@flexibility.nl

 

Blijf op de hoogte!

Bent u werkgever en wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Flexibility Alkmaar.

Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.


Bekijk 6 vacatures van Flexibility Alkmaar

Vacatures van Flexibility Alkmaar

 • Vakbekwame hoveniers mbo en ook vakantiekrachten


  Alkmaar|LBO, MAVO, VMBO, MBO|40 uur per week 20-07-2018

  Regio's: Land van Maas en Waal, Betuwe, Veluwe, Alkmaar, Zeewolde, Wateringen en Heerlen.  Voor dit landelijke en sterk groeiende allround bedrijf in de groenvoorziening met activiteiten op het gebied van ontwerp, aanleg en beheer. Voor zowel de particuliere als zakelijke groenvoorziening, alsmede specialistische werkzaamheden op het...

 • Servicemonteur Koeltechniek (direct in dienst)


  Amsterdam|€2400-3000|MBO|40 uur per week 20-07-2018

  Voor deze organisatie zoeken wij een representatieve Service Monteur Koeltechniek.  Als koelmonteur installeer, pleeg je onderhoud en los je storingen op bij een diversiteit aan klanten. Van een slagerij waarvan de koelinstallatie moet worden geplaatst, tot aan een grote klus bij een vrieshuis.  Je bedrijfswagen is ook je...

 • Logistiek administratief medewerker (m/v) fulltime, MBO-3 Alkmaar


  Alkmaar|MBO|40 uur per week 19-07-2018

  Onze opdrachtgever is een leverancier in non-food verbruiksartikelen voor o.a. de zorg, vliegtuigmaatschappijen en andere concerns. Voor de vestiging in Alkmaar zijn we op zoek naar leergierige en enthousiaste logistiek medewerkers m/v op mbo-3 niveau.  Wat ga je doen? Als logistiek medewerker (m/v) werk je in een klein team,...

 • Accurate allround commercieel medewerkers binnendienst (m/v) fulltime


  Alkmaar|MBO, HBO|40 uur per week 18-07-2018

  Onze opdrachtgever is een leverancier in non-food verbruiksartikelen. Voor de vestiging Alkmaar zijn we op zoek naar accurate allround commercieel medewerkers m/v.  Als allround commercieel medewerker (m/v) verkoop je, vanuit een binnendienstfunctie, producten. Je adviseert daarbij bestaande en nieuwe klanten. De nadruk in je functie ligt...

 • Avontuurlijke grondwerker(sters)/monteurs gezocht (m/v)


  Alkmaar|MBO|40 uur per week 18-07-2018

  Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar ervaren grondwerkers/ monteurs op oproepbasis voor het uitvoeren van kortdurende projecten in binnen- en buitenland. De projecten worden meestal uitgevoerd in de zomermaanden van mei tot en met september. Voor het aanleggen van hoogwaardige sportvelden beschik jij over technisch inzicht met oog voor...

 • Junior accountmanagers (m/v) fulltime, MBO-4 Alkmaar


  Alkmaar|MBO|40 uur per week 17-07-2018

  Onze opdrachtgever is een leverancier in non-food verbruiksartikelen voor o.a. de zorg, vliegtuigmaatschappijen en andere concerns. Voor de vestiging in Alkmaar zijn we op zoek naar leergierige en enthousiaste Junior accountmanagers m/v op mbo-4 niveau.  Wat ga je doen? Als junior accountmanager (m/v) werk je in een klein team,...


Vacatures in de buurt van ""