Achterhoek

Flexibility Uitzendbureau Achterhoek

06 222 044 63
Nina Brouwer

Nina Brouwer

06 222 044 63

Flexibility Uitzendbureau Achterhoek

Flexibility Uitzendbureau Achterhoek op google maps


Welkom bij Flexibility Achterhoek. Ik ben Nina Brouwer. Woonachtig in Doetinchem en zoals men in de Achterhoek zegt, ‘ik ben een stadse’, geboren in Amsterdam en heb daar ruim dertig jaar gewoond.
Na ‘ondernemende’ loondienst verbanden ben ik eind 2014 gestart als zelfstandig ondernemer. Flexibility Achterhoek is een zelfstandig bureau in arbeidsbemiddeling. Ik lever maatwerk in werving, selectie, zzp-bemiddeling en uitzenden.

Van jongs af aan ben ik gedreven om het optimale uit mijzelf te halen maar dit ook willen voor, door en van een ander. Eerst in de sport en daarna in het werk en studie. Energie krijg ik van (ogenschijnlijke) problemen oplossen, analyseren, meedenken, sparren, adviseren en ontwikkelen/leren. Gedrevenheid leidt tot resultaat. Het creëren van win-win situaties is voor mij vanzelfsprekend. Wat mij kenschets is dat ik in ieder verhaal oprecht geïnteresseerd ben. Mijn drijfveren, werkervaringen en kennis hebben mij doen besluiten te starten met Flexibility Achterhoek.

Van mij mag je verwachten dat ik eerder in het wervingsproces stap bij opdrachtgevers én kandidaten. Ik spar en denk bijvoorbeeld mee over het profiel, nieuw of bestaand. Ik kan zelf intelligentie- en persoonlijkheidstests afnemen. Je doet zaken met mij. Ik voer alle gesprekken - dus geen ruis op de lijn.

Naast werving & selectie en uitzenden biedt Flexibility Achterhoek ook een gedegen payrollservice, waarmee je de flexibiliteit van uitzenden behoudt voor kandidaten die je zelf hebt geworven.

Voor kandidaten biedt uitzendbureau Flexibility Achterhoek individuele ondersteuning bij het realiseren van een nieuwe loopbaanstap. Werkzoekende? ZZP’er? Of toe aan een nieuwe uitdaging? Ik ga graag de uitdaging aan om voor jou dé baan te vinden die bij je past (voor tijdelijk of vast). De vacatures liggen doorgaans op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Kortom, ben je op zoek naar iemand die met je meedenkt? Kritische vragen stelt? Suggesties doet over jouw HR-vraagstukken en zorgt dat je de beste medewerker bij jou komt werken?
Of ben je op zoek naar werk?

Bel mij op 06-2220 4463 of stuur een e-mail naar nina.brouwer@flexibility.nl. Eén van de voordelen van werken met Flexibility Achterhoek: kantoortijden ken ik niet dus bel dus gerust wanneer het jou uitkomt en we plannen een kennismakingsgesprek.


Blijf op de hoogte!

Bent je werkgever en wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Flexibility Achterhoek.


It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent, but the ones most responsive to change.

(Charles Darwin)


Bekijk 2 vacatures van Flexibility Uitzendbureau Achterhoek

Vacatures van Flexibility Uitzendbureau Achterhoek

  • Sales manager


    Doetinchem|HBO, WO|40 uur per week 18-07-2017

    Ik ben op zoek naar een fulltime (ervaren) Sales manager (m/v).  Werkzaamheden bestaan samengevat uit  Salesbeleid en -plannen opstellen met de directie en het salesteam Markten analyseren, trends signaleren en in kaart brengen Enthousiasmeren van het verkoopteam Acquireren en uitbouwen van...

  • Autoverkoper


    Winterswijk|MBO, HBO|40 uur per week 17-07-2017

    Gezocht: Autoverkoper  Ik ben op zoek naar verkoper binnen de automotivebranche die passie heeft voor zijn of haar werk. Iemand die klanten adviseert én ze weet te verrassen omdat hij of zij ook luistert naar de latente klantwens. Heb je geen ervaring als verkoper in deze sector? Maar wel aantoonbare affiniteit? Dan zie ik je...


Vacatures in de buurt van "Doetinchem"