Veenendaal Zorg

Christiaan Baan

Christiaan Baan

06-34735423
Dirk-Jan van Stuijvenberg

Dirk-Jan van Stuijvenberg

06-28083621

Veenendaal Zorg

 Veenendaal Zorg op google maps


Zorgen moet je DOEN, niet maken.

Flexibility Zorg Veenendaal is gevestigd aan de Kerkewijk 81B, recht tegenover bus- en treinstation. Het lichte en transparante kantoor weerspiegelt de manier waarop we willen werken. Door openheid en duidelijkheid weet u precies waar u aan toe bent. Kwaliteit begint immers bij zorgvuldigheid.

 

Wij werken met Zorg

Een bekend Afrikaans gezegde is “It takes a village to raise a child” (Je hebt een dorp nodig om een kind op te voeden). Wij zijn echter van mening dat je dat “dorp” ook nodig hebt om voor de ouderen en zieken te zorgen. De maatschappij zijn wij en de manier waarop we voor elkaar zorgen, zegt iets over wie we (willen) zijn. Flexibility Zorg Veenendaal wil gaan voor Zorg afgestemd op de cliënt. Iedereen is anders en heeft andere (zorg)behoeften. Door persoonlijke aandacht wordt zorg kwalitatieve Zorg. Dat vraagt inventiviteit en zorgvuldigheid!

 

Ben jij die medewerker?

Flexibility Zorg Veenendaal is op zoek naar medewerkers die met dezelfde passie Zorg willen geven. Iemand die samen met ons wil zoeken naar de manier om ervoor te zorgen dat werken in de Zorg voldoening en plezier geeft, voor alle betrokkenen.

Ben jij op zoek naar een baan? Voor tijdelijk of vast? Heb jij ook voldoening en plezier nodig om volledig tot je recht te komen op je werk? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken medewerkers op diverse niveau’s. Daarnaast bieden wij ondersteuning op loopbaanoriëntatie en helpen desgewenst met deskundige sollicitatietips. Heb je vragen of wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op: 06 28 08 36 21 of stuur ons een e-mail: veenendaal.zorg@flexibility.nl.

Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.

 

Zoekt u een medewerker met passie?

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig, heeft u te maken met structurele onderbezetting of tijdelijke uitval? Flexibility Zorg Veenendaal is specialist in arbeidsbemiddeling. Met onze diensten Werving en selectie, Detacheren, Uitzenden en Payroll zoeken wij voor onze opdrachtgevers de passende medewerkers met passie voor Zorg.

Samen met u realiseren wij de ideale match. Flexibility Zorg Veenendaal doet standaard bij elke bemiddeling een uitgebreid referentieonderzoek en een uitgebreid selectie-interview. Daarnaast beschikken wij, indien gewenst, over de unieke mogelijkheid om kandidaten uitgebreid te testen en u binnen 24 uur te voorzien van testresultaten. Bovendien verzorgen wij de begeleiding van de tijdelijke of vaste medewerker tijdens de eerste drie maanden van het dienstverband. Hiermee vergroten wij de kans op succesvolle integratie. Naast werving & selectie en uitzenden bieden wij ook een aantrekkelijke payrollservice, waarmee u de flexibiliteit van uitzenden behoudt voor kandidaten die u zelf heeft geworven. Uitzendbureau Flexibility Zorg Veenendaal werkt op ‘no cure no pay’-basis en is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17:30 uur.

Bent u werkgever en wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Flexibility Veenendaal.

 

Parkeergelegenheid

In de buurt van Kerkewijk 81B is parkeergelegenheid op het Plein voor het Station Veenendaal Centrum (hier is tevens laadgelegenheid voor elektrische auto’s), aan de Parallelweg (pand voorbij en voor het spoor linksaf) of aan de Kerkewijk tegenover Zorgcentrum De Engelenburgh (voormalig busstopplaats, direct aan de weg). De parkeerlocaties zijn aangegeven in onderstaande kaart met een witte auto in een blauwe stip.

 


Vacatures van Veenendaal Zorg

Deze vestiging heeft momenteel geen open vacatures