Veenendaal Zorg

Christiaan Baan

Christiaan Baan

06-34735423
Dirk-Jan Van Stuijvenberg

Dirk-Jan Van Stuijvenberg

06-28083621

Veenendaal Zorg

 Veenendaal Zorg op google maps


Zorgen moet je DOEN, niet maken.

Flexibility Zorg Veenendaal is gevestigd aan de Kerkewijk 81B, recht tegenover bus- en treinstation. Het lichte en transparante kantoor weerspiegelt de manier waarop we willen werken. Door openheid en duidelijkheid weet u precies waar u aan toe bent. Kwaliteit begint immers bij zorgvuldigheid.

 

Wij werken met Zorg

Een bekend Afrikaans gezegde is “It takes a village to raise a child” (Je hebt een dorp nodig om een kind op te voeden). Wij zijn echter van mening dat je dat “dorp” ook nodig hebt om voor elkaar te zorgen. De maatschappij zijn wij en de manier waarop we voor elkaar zorgen, zegt iets over wie we (willen) zijn. Flexibility Zorg Veenendaal wil gaan voor Zorg afgestemd op de cliënt. Iedereen is anders en heeft andere (zorg)behoeften. Door persoonlijke aandacht wordt zorg kwalitatieve Zorg. Dat vraagt inventiviteit en zorgvuldigheid!

 

Ben jij die medewerker?

Flexibility Zorg Veenendaal is op zoek naar medewerkers die met dezelfde passie Zorg willen geven. Iemand die samen met ons wil zoeken naar de manier om ervoor te zorgen dat werken in de Zorg voldoening en plezier geeft, voor alle betrokkenen.

Ben jij op zoek naar een baan? Voor tijdelijk of vast? Heb jij ook voldoening en plezier nodig om volledig tot je recht te komen op je werk? Neem dan contact met ons op. Wij zoeken medewerkers op diverse niveau’s. Daarnaast bieden wij ondersteuning op loopbaanoriëntatie en helpen desgewenst met deskundige sollicitatietips. Heb je vragen of wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op: 06 28 08 36 21 of stuur ons een e-mail: veenendaal.zorg@flexibility.nl.

Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.

 

Zoekt u een medewerker met passie?

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig, heeft u te maken met structurele onderbezetting of tijdelijke uitval? Flexibility Zorg Veenendaal is specialist in arbeidsbemiddeling. Met onze diensten Werving en selectie, Detacheren, Uitzenden en Payroll zoeken wij voor onze opdrachtgevers de passende medewerkers met passie voor Zorg.

Samen met u realiseren wij de ideale match. Flexibility Zorg Veenendaal doet standaard bij elke bemiddeling een uitgebreid referentieonderzoek en een uitgebreid selectie-interview. Daarnaast beschikken wij, indien gewenst, over de unieke mogelijkheid om kandidaten uitgebreid te testen en u binnen 24 uur te voorzien van testresultaten. Bovendien verzorgen wij de begeleiding van de tijdelijke of vaste medewerker tijdens de eerste drie maanden van het dienstverband. Hiermee vergroten wij de kans op succesvolle integratie. Naast werving & selectie en uitzenden bieden wij ook een aantrekkelijke payrollservice, waarmee u de flexibiliteit van uitzenden behoudt voor kandidaten die u zelf heeft geworven. Flexibility Zorg Veenendaal werkt op ‘no cure no pay’-basis en is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17:30 uur.

Bent u werkgever en wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Flexibility Veenendaal.

 

Parkeergelegenheid

In de buurt van Kerkewijk 81B is parkeergelegenheid op het Plein voor het Station Veenendaal Centrum (hier is tevens laadgelegenheid voor elektrische auto’s), aan de Parallelweg (pand voorbij en voor het spoor linksaf) of aan de Kerkewijk tegenover Zorgcentrum De Engelenburgh (voormalig busstopplaats, direct aan de weg). De parkeerlocaties zijn aangegeven in onderstaande kaart met een witte auto in een blauwe stip.

 


Bekijk 11 vacatures van Veenendaal Zorg

Vacatures van Veenendaal Zorg

 • Basispsycholoog


  Utrecht - Veenendaal|WO, HBO|24 uur per week 16-03-2018

  Voor een private organisatie in de regio Utrecht, met een eigen visie op behandeling van patiënten, zijn wij op zoek naar een Basispsycholoog, die per direct beschikbaar is. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het doen van intakes en het uitvoeren van behandelingen zowel individueel als in de groep. 

 • Operatieassistent chirurgie


  Utrecht|HBO|36 uur per week 16-03-2018

  Als operatieassistent ben je een onmisbare schakel in de operatiekamer. Je assisteert de chirurg bij de operatieve behandeling van de patiënt. Je weet wat de behandeling inhoudt en welke complicaties kunnen optreden. Je zet de benodigdheden klaar en zorgt tijdens de operatie dat de instrumenten op het juiste moment aan de chirurg worden aangegeven....

 • GZ Psycholoog


  Venray|WO|32 uur per week 15-03-2018

  Als GZ-Psycholoog ben je werkzaam binnen de Therapeutische Dienst en participeert in één of meerdere multidisciplinaire behandelteams. Door de behandelaars wordt gewerkt met verscheidene zorgprogrammas en een modulair opgezet behandelaanbod.  Wat ga je doen?  Onder verantwoordelijkheid van de Manager Therapeutische Dienst een...

 • (Verpleegkundige) Sociotherapeut


  Venray|HBO|32 uur per week 15-03-2018

  Als sociotherapeut lever je een bijdrage aan de behandeling van onze patiënten. Je werkt in teamverband en realiseert met je collegas een leefmilieu waarin een optimaal behandelklimaat tot stand kan worden gebracht. Belangrijjke uitgangspunten zijn voor jou structuur en veiligheid. Je rapporteert op methodische wijze over de voortgang van...

 • Sociotherapeutische Medewerker


  Venray|MBO|32 uur per week 15-03-2018

  Voor een GGZ instelling in de buurt van Venray zijn wij op zoek naar een Sociotherapeutische Medewerker. Kern van de functie is het begeleiden van patiënten, zowel individueel als in groepsverband. Gestreefd wordt naar een veilig leefklimaat, zodat een optimale begeleiding en behandeling kan plaatsvinden. 

 • Verpleegkundige niveau 4


  Gelderland|MBO|24 uur per week 15-03-2018

  Ben jij die enthousiaste, bevlogen Verpleegkundige (niveau 4)? Dan zijn wij op zoek naar jou?  Wat zijn jouw werkzaamheden?  Jij coördineert de zorg rondom de cliënten en in deze functie ben je de eerste verantwoordelijke bij zorginhoudelijk complexe tot zeer complexe situaties en verricht je alle voorkomende verpleegtechnische...

 • GZ Psycholoog K&J


  Rotterdam|WO|20 uur per week 13-03-2018

  Houd je van afwisseling en vind je het leuk om op verschillende locaties in de regio te werken. Dan is het werk als GZ Psycholoog bij onze opdrachtgever echt iets voor jou. Je geeftj werkbegeleiding en supervisie aan collegas, hecht waarde aan een goede werksfeer, schakelt snel, bent ambitieus en vindt het een uitdaging om een bijdrage te kunnen...

 • Verpleegkundige (m/v)


  Regio Utrecht|HBO, MBO|20 uur per week 13-03-2018

  Ben je een gediplomeerd verpleegkundige en ben je per direct (of binnenkort) parttime of fulltime beschikbaar? Voor diverse Ziekenhuizen en Verpleeghuizen in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar verpleegkundige die flexibel inzetbaar is voor verschillende diensten en op verschillende afdelingen/poli's. 

 • Verpleegkundige (m/v)


  Regio Gelderland|HBO, MBO|20 uur per week 13-03-2018

  Ben je een gediplomeerd verpleegkundige en ben je per direct (of binnenkort) parttime of fulltime beschikbaar? Voor diverse Ziekenhuizen en Verpleeghuizen in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een verpleegkundige die flexibel inzetbaar is voor verschillende diensten en op verschillende afdelingen/poli's. 

 • Verpleegkundige Affectieve & Psychotische stoornissen


  Utrecht|WO, HBO|32 uur per week 13-03-2018

  Wat ga je doen? Binnen de kliniek Affectieve & Psychotische stoornissen verleen je samen met een multidisciplinair team (onder andere verpleegkundigen, psychiaters, arts-assistenten en vaktherapeuten) zorg aan patiënten. Je verleent de patiënten verpleegkundige zorg, waarbij de nadruk ligt om dit samen met de patiënt & naasten vorm te geven. Een...

 • Verpleegkundige chirurgie


  Provincie Utrecht|HBO|36 uur per week 12-03-2018

  Ben jij die daadkrachtige verpleegkundige chirurgie die voor een goede kwaliteit van de zorg staat, je mening laat horen en helder communiceert. Dan zijn wij op zoek naar jou voor de verpleegafdeling Vaatchirurgie van een ziekenhuis in de regio Utrecht. Binnen de afdeling krijg je niet alleen te maken met ok-patiënten, er liggen op de afdeling ook...


Vacatures in de buurt van "Veenendaal"