Venlo - Roermond

Flexibility Uitzendbureau Venlo - Roermond

Raymond Wijnands

Raymond Wijnands

06-31780866

Flexibility Uitzendbureau Venlo - Roermond

Flexibility Uitzendbureau Venlo - Roermond op google maps


In oktober 2015 hebben wij ons aangesloten als franchisepartners van Flexibility voor het gebied Venlo - Roermond. Deze samenwerking biedt ons de unieke combinatie van een krachtig en professioneel servicekantoor in Breda en een landelijk netwerk van collega-ondernemers met lokale kennis van de markt, zowel op het gebied van vacatures als kandidaten. Net als u zijn wij ondernemers die enkel voor het beste resultaat gaan!

Wij zijn oprecht geïnteresseerd in mensen die op zoek zijn naar een nieuwe of andere uitdaging. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je aan tafel komt bij een werkgever en een gedegen voorbereid gesprek voert voor een vacature die jou op het lijf is geschreven. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om je te leren kennen en je wensen m.b.t. je nieuwe baan goed in kaart te brengen. We helpen je bij de voorbereiding en gaan mee op het eerste gesprek bij je potentiële werkgever!

Als werkgever heeft u vandaag de dag een uitdaging om de best passende kandidaat te vinden voor de lege plek in uw bedrijf. Door de vele juridische wijzigingen en de dynamische markt is dit er niet gemakkelijker op geworden. Wij helpen u en ontzorgen u in dit zoekproces door een uitgebreide werving, screening en selectie van kandidaten te doen. In dat proces is het CV niet meer voldoende en komen wij graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken met u én met uw bedrijf om de sfeer en cultuur te proeven. Pas dan kunnen wij voor u de perfecte match maken rekening houdend met uw wensen!

U kunt ons altijd vrijblijvend bellen. Ook wij zullen het initiatief nemen om met u in gesprek te komen. Als gedreven ondernemers in de bemiddeling zetten wij met plezier en professionaliteit onze ervaring en proactieve benadering van de markt in voor het vinden van de best passende kandidaten voor opdrachtgevers, op elk niveau en in iedere discipline!


Blijf op de hoogte!

Bent u werkgever en wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Flexibility Uitzendbureau Venlo - Roermond

Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.


Bekijk 4 vacatures van Flexibility Uitzendbureau Venlo - Roermond

Vacatures van Flexibility Uitzendbureau Venlo - Roermond

 • Servicemonteur met oog voor de klant!


  Venlo|MBO|38 uur per week 18-09-2017

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een servicemonteur die het visitekaartje is voor het bedrijf. Jij regelt alle zaken voor de de klanten van de opdrachtgever. Je voert reparaties uit, maar zorgt ook voor de correcte administratieve afhandeling. Je denkt met de klanten mee en samen met jouw collega's zorg je er voor dat schades van de...

 • Allround schadehersteller met oog voor detail! M/V


  Sittard|MBO|38 uur per week 18-09-2017

  Voor onze opdrachtgever zoeken wij een allround schadehersteller die op vakkundige wijze schade aan auto's van klanten weet te verhelpen. Je hebt oog voor detail en adviseert de klant over onder andere lakschade, bumperschade, velgschade en uitdeuken zonder spuiten. Je adviseert niet alleen, je voert deze taken ook uit voor de...

 • Chauffeur met een drive...!


  Weert|MBO|40 uur per week 18-09-2017

  Voor een internationaal logistiek bedrijf zoeken wij, Chauffeurs met een drive......! Je houdt van het rijden op de vrachtwagen en hebt oog voor verkeer en veiligheid. Als chauffeur ben je het visitekaartje voor het bedrijf en draag je zorg dat de goederen op tijd en correct op de juiste locatie komen. 

 • Klantbeheerder agrarisch, verras onze klant!


  Gemeente Leudal|HBO|40 uur per week 18-09-2017

  Als Klantbeheerder Agrarisch ken jij de klant en verrast hem!.  Onze opdrachtgever is een landelijk georiĆ«nteerde accountantsorganisatie met een sterk lokaal karakter. Iedere MKB- en agroklant telt, net als iedere werknemer. Je bent gewend om letterlijk in de modder te staan en samen met de klant de juiste oplossingen te vinden....


Vacatures in de buurt van "Brunsum"