Tiel - Culemborg

Flexibility Tiel - Culemborg

06-57641991

Flexibility Tiel - Culemborg

Flexibility Tiel - Culemborg op google maps


Welkom Flexibility Tiel – Culemborg

Even voorstellen

Ik ben Helena, de regiomanager van Flexibility Tiel – Culemborg. Na heel wat jaren in Amsterdam te hebben geleefd en gewerkt, heb ik me in 2014 gevestigd in het hart van de Betuwe, waar ik verliefd ben geworden op de mensen en het prachtige landschap. Jarenlang heb ik met veel plezier als Internationaal Sales & Marketing Manager gewerkt binnen de mediawereld. Na deze intense periode volg ik nu mijn hart en run ik met trots Flexibility Tiel – Culemborg. Mijn carrière ben ik begonnen als arbeidsbemiddelingsspecialist, en nu, vele jaren later en wijzer, ga ik weer doen waar het allemaal mee begon. Ik zet mijn bevlogenheid, mensenkennis, luisterend oor en energie in om mensen met elkaar te verbinden en om ervoor te zorgen dat ik voor jou/u de juiste match maak.

Flexibility Tiel – Culemborg levert en zoekt voor de volgende functies

Op basis van mijn werkervaring heb ik me toegelegd op het werven en selecteren van kandidaten in de commerciële, marketing, secretariële, administratieve en management ondersteunende functies. Passende functies naar een ieders capaciteiten, wensen en beschikbaar op MBO, MBO+, HBO en WO niveau.

Wat kan Flexibility Tiel-Culemborg voor u als werkgever betekenen

Wij bieden u totaaloplossingen op maat op het gebied van werving & selectie, arbeidsbemiddeling, uitzending, payrolling en zzp-bemiddeling. Daarbij onderscheiden we ons door de persoonlijke, professionele en flexibele aanpak. Wij maken uw bedrijf ons eigen, op deze manier zijn wij in staat om voor u de perfecte match te realiseren. Daarbij worden wij ondersteund door een professionele franchise organisatie met ruim 100 aangesloten franchise collega’s. Uiteraard word er op een ‘No cure no pay’ basis gewerkt en zijn we altijd goed bereikbaar.

 Wat kan Flexibility Tiel-Culemborg voor jou als werkzoekende betekenen

We ontvangen je graag voor een uitgebreid kennismakingsgesprek en bieden hulp bij het zoeken naar de perfecte baan bij een passend bedrijf. We zorgen ervoor dat je goed voorbereid en zelfverzekerd naar je sollicitatiegesprek gaat. We laten je niet onbegeleid naar het eerste gesprek gaan en de eerste drie maanden kan je rekenen op intensieve begeleiding en loopbaanondersteuning. Voor ons ben je niet één van velen maar ‘die ene’.

Samen vinden we jouw ideale baan!

Flexibility Tiel – Culemborg nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkeling op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Flexibility Tiel – Culemborg.

Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.


Vacatures van Flexibility Tiel - Culemborg

Deze vestiging heeft momenteel geen open vacatures