Rotterdam - Maas

Flexibility Uitzendbureau Rotterdam - Maas

Flexibility Uitzendbureau Rotterdam - Maas op google maps


Welkom bij Flexibility Uitzendbureau Rotterdam - Maas!

Na de afronding van mijn commerciële hbo-opleiding in 1990 ben ik per toeval in het pensioen vak terechtgekomen. Bij verschillende werkgevers heb ik veel geleerd over pensioen maar vooral ook een klantgerichte instelling ontwikkeld. Mijn werkervaring van bijna 25 jaar is de basis voor mijn accuratesse, integriteit en oprechte interesse in mensen, het heeft mij vasthoudend en betrokken gemaakt. Ik geniet van het contact met mensen en het geeft mij voldoening als de klant (werkgever) de juiste kandidaat aangeboden krijgt voor zijn vacature.

Reageren op de ontwikkelingen in de markt, gesprekken voeren met de werkgevers en het bedrijf leren kennen. Dat is van groot belang om de meest geschikte kandidaten te kunnen werven.

Als zelfstandig ondernemer in de arbeidsbemiddeling van Flexibility Uitzendbureau Rotterdam - Maas kan ik werkgevers helpen goed personeel te vinden voor hun vacatures. Verder wil ik graag mensen helpen die zoeken naar werk.

Bent u op zoek naar personeel, voor een tijdelijke of vaste aanstelling? Neem dan contact op met Flexibility Uitzendbureau Rotterdam - Maas. Het is mogelijk op basis van werving en selectie als ook op uitzendbasis. Natuurlijk nodigen wij ook kandidaten uit die op zoek zijn naar een nieuwe baan om zich bij ons aan te melden.


Blijf op de hoogte!

Bent u werkgever en wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Flexibility Uitzendbureau Rotterdam - Maas.

Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.


Bekijk 5 vacatures van Flexibility Uitzendbureau Rotterdam - Maas

Vacatures van Flexibility Uitzendbureau Rotterdam - Maas

 • Assistent-accountant (gevorderd)


  Barendrecht|HBO|40 uur per week 20-09-2017

  Een Accountants- en Belastingadviesbedrijf dat gericht is op duurzaam en plezierige samenwerking met cliënten wil het jonge en dynamische controle/adviesteam op hun vestiging in Rotterdam versterken met een (gevorderde) assistent-accountant. 

 • Hovenier


  Capelle aan den IJssel|MBO|40 uur per week 20-09-2017

  Voor een hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf zoeken wij hoveniers. Het bedrijf is met name actief in de regio Rijnmond. Duurzaam kwaliteitsbeheer en het vakkundig inrichten van bedrijfstuinen is hun kracht. 

 • Assistent-accountant (beginnend)


  Barendrecht|HBO|40 uur per week 20-09-2017

  Een Accountants- en Belastingadviesbedrijf dat gericht is op duurzaam en plezierige samenwerking met cliënten wil het jonge en dynamische controle/adviesteam op hun vestiging in Rotterdam versterken met een (beginnende) Assistent-Accountant. 

 • Hoofd financiële + aanverwante admin M/V


  Rotterdam|HBO|40 uur per week 19-09-2017

  Onze opdrachtgever is een jong, ambitieus en internationaal georiënteerd bedrijf dat actief is in de distributie van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Hun doel is om de werkvloer wereldwijd veiliger te maken met hun producten. Ze werken daarbij voornamelijk met het merk Dapro ( dapro-safety.com). Als sterk groeiend bedrijf zijn ze op zoek...

 • Administratief-Boekhoudkundig Medewerker M/V


  Dordrecht|MBO|32 uur per week 18-09-2017

  Voor een bedrijf dat software ontwikkelt, ondersteunt en verkoopt zoeken wij een Administratief-Boekhoudkundig Medewerker M/V.  Dit bedrijf levert sinds 2004 software aan meer dan 3.500 paramedici en de GGZ. De zorg is een branche die volop in beweging is en deze klant speelt hier continu op in door innovaties en doorontwikkeling. Bij het...


Vacatures in de buurt van "Rotterdam"