Multilingual Utrecht

Flexibility Multilingual Utrecht

Flexibility Multilingual Utrecht

Flexibility Multilingual Utrecht op google maps


Welkom bij Flexibility Multilingual voor de provincie Utrecht. Ik ben Roel Schreuder. Woonachtig in de gemeente Stichtse Vecht en kantoor te Utrecht aan de A12.

In 2017 ben ik als franchise-ondernemer op het gebied van werving & selectie gestart. En richt me met name op internationaal georiënteerde ondernemingen in de provincie Utrecht die op zoek zijn naar meertalig personeel. Denk aan Native speakers, of Nederlandstaligen die één of meer talen goed beheersen t.b.v. de diverse vakgebieden en op diverse niveaus. Mijn specialisme ligt in de zakelijke dienstverlening w.o. ICT. Profielen zijn MBO+. Ik kan flexibel en snel inspelen op een actuele vraag en lever niet alleen werving & selectie diensten, maar ook ZZP’ers voor een interim of projectmatige opdracht, uitzendkrachten en payroll diensten. Met mijn volledige certificering (SEU en VCA-VIL-VCU) en de zeer professionele backoffice van de Flexibility Groep te Breda is er een sterk fundament voor de diensten die ik kan aanbieden. Als “bruggenbouwer” streef ik naar een optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever en een soepele en professionele plaatsing. Mijn internationale werkervaring geeft hiervoor ondersteuning om dit te kunnen faciliteren. Doelgericht, flexibel en integer.

Flexibility Multilingual Utrecht is een zelfstandig bureau in arbeidsbemiddeling. Van mij mag je verwachten dat ik mijn kennis, ervaring en netwerk optimaal inzet tijdens het werving en selectieproces voor u beide, opdrachtgevers én kandidaten. De kunst van het zoeken en selecteren lijkt simpel maar vraagt soms enig geduld en toewijding! Het is goed dat de ‘backoffice’ in vertrouwde handen is zodat ik een 100% focus heb om de juiste m/v op de juiste plaats te krijgen.

Middels het opstellen van profielen, zorgvuldige gesprekken, een eventuele referentiecheck en/of taalvaardigheid assessment selecteren wij talentvolle werknemers.

Kortom, bent u op zoek naar een betrokken recruiter of ben je op zoek naar werk?

Bel mij op 06-4080 1118 of stuur een e-mail naar roel.schreuder@flexibility.nl. Eén van de voordelen van werken met Flexibility Multilingual provincie Utrecht: bel gerust op tijden dat het jou het best uitkomt. Afhankelijk van de vraag plannen we een afspraak.


Flexibility Multilingual Utrecht op Facebook:


Blijf op de hoogte!

Ben je werkgever en wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Flexibility of bekijk Facebook of mijn persoonlijke LinkedIn.
Wil je graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij jou passen.

 


Vacatures van Flexibility Multilingual Utrecht

Deze vestiging heeft momenteel geen open vacatures