Flevoland

Flexibility Flevoland

Rob Genefaas

Rob Genefaas

06-50203365

Flexibility Flevoland

Flexibility Flevoland op google maps


Van harte welkom bij Flexibility Flevoland. Mijn naam is Rob Genefaas en ben in november 2014 gestart als zelfstandig ondernemer bij Flexibility.

Na ruim 3 jaar ben ik toe om mijn bedrijf verder uit te breiden, ik heb de keuze voor Flevoland gemaakt omdat deze volop in beweging en in ontwikkeling is.

Zelf ben ik al meer dan 25 jaar actief in het bedrijfsleven met een commerciële achtergrond en specialiteit in sales, aftersales, marketing en management waarbij u als klant en werknemer altijd centraal staat.

Voor U als klant betekent dit een correcte service en voor de werknemer dat hij/zij op de juiste plek in het bedrijf zit en met veel passie het werk verricht.

Flexibility Flevoland werkt op ‘no cure no pay’-basis en is op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 22.00 uur.

Mijn missie is om U als ondernemer, te verlichten van arbeidszaken zodat u zich volledig kunt focussen op uw eigen onderneming. Daarnaast de perfectie match aan te bieden tussen werkgever en werknemer.

De dienstverlening van Flexibility Flevoland bestaat uit: uitzenden, werving en selectie, detachering en Payrolling.

Blijf op de hoogte!

Bent u werkgever en wilt u op de hoogte blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van personeel en arbeid? Schrijf u in voor de nieuwsbrief van Flexibility Uitzendbureau Flevoland.

Wilt u graag de nieuwste vacatures ontvangen in de mail? Maak dan een Vacature Alert aan en ontvang actuele vacatures die bij u passen.


Vacatures van Flexibility Flevoland

Deze vestiging heeft momenteel geen open vacatures